Vinderup Borger- og Håndværkerforening


Vindelevgård 104
7830
Vinderup


Tlf.:
97 44 30 5897 44 30 58

Vinderup Borger- og Håndværkerforenings formål er at være en aktiv medspiller i lokalsamfundet, når det drejer sig om, at forestå kulturelle eller andre former for arrangementer, som er af betydning for byens, erhvervslivets og borgernes trivsel.

Foreningen har ca. 370 medlemmer, der fordeler sig i hele den tidligere Vinderup kommune.

Foreningen står for gennemførelse af mange aktiviteter, såvel alene som sammen med andre foreninger og organisationer i kommunen. Som eksempel kan nævnes sankthans i Vinderup anlæg. Endvidere afholdes der ”en glad eftermiddag” i Vinderup hallen, hvor ca. 300 pensionister fra lokalområdet inviteres til topunderholdning.

2020 bliver året hvor ”nye tider i vinden” kommer til at præge hele lokalområdet. ”Nye tider i vinden” er et stort kulturprojekt som har udspring helt tilbage i år 2000. Der vil igennem hele året være en masse arrangementer som udfolder sig sammen med en masse lokale.

Vinderup vil gerne fremhæve sine virksomheder og arbejdspladser, der relaterer sig til fjerkræ, i den forbindelse arrangerer og gennemfører Vinderup Borger- og Håndværkerforening sammen med mange af byens øvrige foreninger en årlig kyllingefestival. Denne dag – lørdag den 8. August 2020 – fester hele byen og der er mulighed for at købe smagsprøver af fjerkræ i mange varianter samt høre en masse god musik.

Hvert år får foreningen, af en lokal kunstner, udført en tegning over en bygning eller et parti af byen. Denne tegning tilbydes til foreningens medlemmer og originaleksemplaret overleveres til kommunen. Stregtegningen der blev tilbudt i 2019 er gengivet nedenfor og viser et udsnit af Vinderup Lystanlæg. Tegningen er udført af den lokale kunstner John Petersen, Ejsing.

Vinderup Borger- og Håndværkerforening er således initiativtager og løftestang for mange ideer, der gennem tiderne har været gennemført i kommunen, til bedste for borgerne og forretningslivet.

Foreningen driver en hjemmeside for Vinderup området som hedder ”vinderup.dk” hvor man blandt andet kan finde en kalender med aktiviteter i området og en masse nyttige informationer om Vinderup.

Foreningen vil fortsat bestræbe sig på at specielt denne del af Holstebro kommune, skal være et godt sted at bo og opholde sig og med en masse aktiviteter for alle. Der er mulighed for at se mere om Vinderup Borger- og Håndværkerforening på foreningens hjemmeside ” vinderup-bh.dk ”hvor man kan finde kontaktoplysninger og en masse nyttige informationer.

Vinderup Borger- og Håndværkerforening
v/ formand Michael Flæng Larsen
Toften 27, 7830 VinderupSe på kort
Se på kort